Тушкована риба в томаті

Вам знадобиться для тушкованої риби:

  • 3 ст.л. олії
  • 1 цибулина
  • 500 г помідорів
  • 1 1/2 ст.л. томатної пасти
  • 1 ч.л. червоного перцю
  • 3-4 картоплини
  • 1 ч.л. солі
  • 700 г рибного філе
  • вода

Спосіб приготування тушкованої риби: Розігріти в товстостінній каструлі 3 ст.л. олії. Нарізати помідори кубиками, додати в каструлю, тушкувати 10 хвилин.

Додати томатну пасту і червоний перець.

Очистити картоплю. Нарізати картоплю тонкими скибочками. Викласти картоплю поверх томатного соусу. Нарізати рибне філе і викласти поверх. Посолити. Влити води, так щоб тільки закривала картоплю.

Накрити кришкою, тушкувати близько 20-25 хвилин. Тушкована риба в томаті готова.
Смачного!