Тарталетки з мусом із сьомги і креветок

Головна    Закуски    Тарталетки з мусом із сьомги і креветок

Вам знадобиться: 200 грам червоної ікри 200 грам вершкового масла 100 грам сьомги 100 грам креветок 6 перепелиних яєць 1 яйце 2 чайні ложки коньяку

2 упаковки тіста без дріжджів

Спосіб приготування: Для початку потрібно приготувати тарталетки. Беремо тісто, розгортаємо його і за допомогою склянки робимо невеликі коржики. Половину коржиків викладаємо на деко. Змащуємо ці коржики яєчним жовтком. У другій половині коржів в центрі потрібно вирізати невелике коло і потім покласти ці коржики поверх звичайних і змастити яйцем. Після цього потрібно поставити коржі запікатися в духовку на 15-20 хвилин.   Поки тарталетки готуються можна приготувати начинку. Для цього очищаємо креветки і змішуємо їх в блендері з вершковим маслом, сьомгою, жовтками перепелиних яєць і коньяком. Потім викладаємо начинку в тарталетки і зверху прикрашаємо червоною ікрою.

Смачного!