Тарталетки з грибами

Головна    Закуски    Тарталетки з грибами

Вам знадобиться: 350 грам печериць 200 грам маргарину 150 грам російського сиру 2.5 склянки борошна 1 цибулю 6 столових ложок сметани олія петрушка перець сіль

0.5 чайної ложки соди

Спосіб приготування: Для початку потрібно зайнятися приготуванням тіста. Для цього беремо борошно, додаємо до нього подрібнений маргарин, після чого добре перемішуємо. Потім додаємо трохи солі та соди, в самому кінці додаємо сметану. Тепер можна приступити до замішування тіста. Потім готове тісто розподіляємо за формами для запікання.   Тепер можна приступити до приготування начинки. Для цього на сковороду з олією додаємо цибулю і обсмажуємо її, потім додаємо подрібнені шампіньйони і продовжуємо тушкувати. Сіль і перець додаємо за смаком. Потім даємо грибний масі охолонути і додаємо сметану. Ретельно все перемішуємо і викладаємо у форми для запікання, заповнюємо на 2/3 кожну.   Відправляємо їх запікатися в духовку на 30 хвилин при 180 градусах. Потім дістаємо тарталетки і посипаємо їх тертим сиром, після чого відправляємо їх назад на кілька хвилин. Потім дістаємо тарталетки з форм і прикрашаємо петрушкою.

Смачного!