Тарталетки «Ранкові»

Головна    Закуски    Тарталетки «Ранкові»

Вам знадобиться: 300 грам сметани 200 грам маргарину 100 грам бекону 5 яєць 3 склянки борошна цибуля

сіль

Спосіб приготування:
Для початку пропускаємо через тертку маргарин, який згодом змішуємо з борошном і сметаною (200 грам), посипаємо все сіллю і починаємо замішувати тісто. Потім обгортаємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 1:00. Через годину беремо форму для тарталеток і кладемо туди тісто. 

Потім на сковороді з олією обсмажуємо цибулю і бекон, які потім викладаємо у форму. Змішуємо сметану (100 грам) з яйцем і в самому кінці додаємо в кожну форму по одному яйцю. Запікаємо близько 25 хвилин при 180 градусах. Потім тарталетки прикрашаємо і подаємо до столу.
Смачного!