Смажені пиріжки з повидлом

Вам знадобиться:

  • Молоко — 1 склянка
  • Яйце — 1 шт.
  • Борошно — 3 склянки
  • Цукор мілкий тростинний — 3 ст.л.
  • Сіль — 1 ч.л.
  • Вершкове масло — 2 ст.л.
  • Дріжджі сухі — 2 ч.л.
  • Для начинки:
  • Повидло яблочное — 200 г
  • Олія — для обсмажування

Спосіб приготування:

1. Тісто я приготувала в хлібопічці. Викладіть інгредієнти в зазначеній послідовності в чашу ХП і включити режим «Тісто». По закінченні замісу вийняти тісто і чаші ХП, викласти в миску, припилену борошном і залишити на 20 хвилин в теплому місці.

2. Тісто розділити на 2 частини, розкачати кожну в пласт і вирізати склянкою кружечки.

3. Викласти на кожен кружечок по 1 ч.л. яблучного повидла, защипнути пиріжки, дати настоятись в теплому місці 20 хвилин.

4. Олію розігріти і обсмажувати пиріжки з обох боків до рум’яного кольору. Смажені пиріжки з повидлом готові.

Смачного!