Шоколадний пиріг з творогом

Дуже швидкий і нескладний у приготуванні пиріг з творогом, так би мовити «експрес-рецепт». На столі ніжний, повітряний, просто тане в роті… А якщо полити глазур’ю, то цілком зійде за тортик, можна полити кленовим сиропом, або ж просто як я присипати цукровою пудрою.

Вам знадобиться:

  • Цукор — 250 г
  • Борошно — 80 г
  • Вершкове масло — 100 г
  • Какао — 75 г
  • Сир (творог) — 250 г
  • Розпушувач — 1 пак.
  • Яйця — 3 шт

Спосіб приготування:

1. Увімкніть духовку на 180С. Сир (творог) збити блендером до однорідності з цукром.

2. Додати яйця і знову збити.

3. Додаємо м’яке вершкове масло і знову збиваємо пару хвилин.

4. Потім всипаємо какао, перемішуємо і борошно з розпушувачем, добре перемішуємо.

5. Форму 20 см змащуємо маслом і виливаємо тісто. Випікаємо 30-40 хвилин, орієнтуйтеся по своїй духовці. Шоколадний пиріг з творогом готовий.

Смачного!