Шніцелі з капусти

Вам знадобиться: 1,5 кілограма білокачанної капусти 7 штук яєць 7 столових ложок борошна сіль сметана

Спосіб приготування: Капусту шаткуєте, солите за смаком і відварюєте до хрусткого присмаку. Потім зливаєте воду з капусти і даєте охолонути. Потім берете яйця, розбиваєте їх у чашу, додаєте сіль і борошно. Все добре змішуєте до однорідної маси і додаєте капусту. Ще раз перемішуємо. Розігріваєте сковороду, потім додаєте олію і викладаєте у вигляді шніцелів приготовлену суміш. Обсмажуєте їх з двох боків до скоринки. Викладаєте готові шніцелі на тарілку і поливаєте вершками. Шніцелі з капусти готові.

Смачного!