Шашлик з яловичини

Вам знадобиться для шашлику з яловичини:

  • 2 кг яловичини
  • 4 великі цибулини
  • 1/2 ч.л. сушеної м’яти
  • 1 ч.л. чебрецю
  • сіль, свіжозмелений перець
  • 3 ст.л. олії

Спосіб приготування шашлику з яловичини: Яловичину нарізати невеликими шматками, приблизно рівними за величиною (3Х3 см).

Цибулю нарізати півкільцями і добре пом’яти руками, щоб цибуля пустила сік.

У велику миску викласти шматки яловичини, додати цибулю, м’яту, чебрець, сіль, перець і олію, добре пом’яти руками, перемішуючи. Залишити на 2 години, щоб м’ясо добре просочилося.

М’ясо нанизати на шампури і смажити, час від часу перевертаючи. Щоб перевірити готовність, надрізати шматок м’яса, м’ясо повинно бути рожево-сірого кольору, сік має виділяться прозорий. Шашлик з яловичини готовий.
Смачного!