Рибні котлети з лосося

Вам знадобиться для рибних котлет:

  • 2 банки (по 200 г) лосося, віджати і розім’яти
  • 2 яйця, злегка збити
  • 1 невелика цибулина, дрібно нарізати
  • 1 ч.л. меленого чорного перцю
  • 3 ст.л. олії

Спосіб приготування рибних котлет: Розберіть лосось і видаліть кістки. У мисці збийте яйця і додайте порізану цибулю, лосось і перець. Ретельно перемішайте.

Зліпити 50-грамові котлетки; повинно вийти приблизно 7 або 8 котлеток. У великій сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте кожну котлетку по 5 хвилин з кожного боку, або поки вони не стануть хрусткими і золотавими. Рибні котлети з лосося готові.
Смачного!