Рибні котлети для дітей

Вам знадобиться:

  • Філе форелі — 300г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Яйце — 1 шт
  • Вершки 10% — 50 мл
  • Сіль — за смаком
  • Морква — 1 шт
  • Для пюре:
  • Картопля — 200г
  • Брокколі — 100г
  • Масло вершкове — 1 ст. ложка
  • Сіль — за смаком

Спосіб приготування:

1. Рибу з цибулею пропустити через м’ясорубку, додати яйце, вершки і сіль. Перемішати.

2. Сформувати котлети довгастої форми і приготувати на сковороді, в духовці або на пару.

3. Картоплю почистити, розрізати на 2 або 4 частини варити в каструлю майже до готовності, потім додати брокколі і варити до готовності овочів.

4. Коли овочі приготуються, злити воду в чашку. Овочі розім’яти в пюре, додати масло, а потім потроху додавати воду, в якій вони варилися.

5. Моркву нарізати смужками і приготувати на пару.

6. На тарілку викласти пюре, зверху котлету. З моркви зробити хвіст і плавники. З шматочка сиру і маслини зробити очі. Прикрасити за бажанням. Рибні котлети для дітей готові.

Смачного!