Рибна солянка

Вам знадобиться для рибної солянки:

  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 300 г філе риби
  • 200 г кальмарів
  • 150 г мідій
  • 150 г креветок
  • 2 помідори
  • 3 ст.л. томатної пасти
  • 1 склянку вина (або води)
  • 1/4 лимона
  • сіль, перець
  • 1/3 ч.л. сушеного орегано

Спосіб приготування рибної солянки: Розтопити в сковороді вершкове масло, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажити до прозорості близько 5 хвилин.

Нарізати рибу кубиками, кальмари кільцями. Креветки і мідії промити. Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, нарізати кубиками.

У сковороду до цибулі додати шматочки риби, обсмажити 5 хвилин, перевертаючи. Потім додати помідори, томатну пасту, вино, нарізаний часточками лимон, приправити сіллю, перцем, орегано. Довести до кипіння і додати інші морепродукти, перемішати, готувати 3-5 хвилин.

Подавати з пастою або відварним рисом. Рибна солянка готова.
Смачного!