Рецепти каші

Головна    Рецепти каші Рецепти каш. Рисова, вівсяна, гречана і інші каші включені в цей розділ. Як варити кашу? Зовсім не складно. Крупа вариться з додавання молока або на воді. Існують розсипчасті і в’язкі каші, каші на воді і на молоці. Крім традиційних способів, кашу можна приготувати в мультиварці. Каші прекрасне джерело вітамінів і мінералів, корисні абсолютно всім! Почавши ранок з каші ви не тільки зарядіть організм енергією, але і поповните запаси вітамінів і мінералів. Почніть день з каші і ваш організм скаже вам спасибі! Страви з гречки Страви з рису Страви з вівсянки Страви з гороху Страви з пшона

Узбецький плов з яловичиною

Розсипчастий рис, що ввібрав всі аромати і смаки компонентів плову, ніжні шматочки яловичини — ось таким виходить цей плов, якого ніколи не буває багато: всім потрібна добавка.
детальніше…

Автор:  Люба
Переглядів: 250

Автор:  Леся
Переглядів: 779

Горохове пюре

Спосіб приготування горохового пюре: Горох промити і залити водою на 1-2 години. Після цього варити його на повільному вогні.
детальніше…

Автор:  Віка
Переглядів: 723

Автор:  Ліда
Переглядів: 1258

Овочевий плов з грибами

Спосіб приготування овочевого плову з грибами: Гриби крупно нарізати, перець нарізати соломкою. Моркву натерти на тертці або нарізати соломкою, цибулю — півкільцями.
детальніше…

Автор:  Люба
Переглядів: 1400

Голубці з гречкою і грибами

Спосіб приготування голубців з гречкою і грибами: З капусти вирізати качан, потім качан цілком покласти у велику каструлю з киплячою водою. Варити капусту, поки листя не буде легко відставати.
детальніше…

Автор:  Таня
Переглядів: 870

Котлети з гречки

Спосіб приготування котлет з гречки: Крупу всипати в каструлю, залити 1/2 л окропу і додати столову ложку вершкового масла і солі.
детальніше…

Автор:  Ліда
Переглядів: 1232

Автор:  Катя
Переглядів: 768

Гречка з грибами

Спосіб приготування гречки з грибами: Зварити гречку в підсоленої воді: на 2 склянки гречки — 4 склянки води. Варити до готовності близько 15 хвилин.
детальніше…

Автор:  Валя
Переглядів: 844

Різотто з грибами

Спосіб приготування різотто з грибами: У каструлі нагрійте бульйон на слабкому вогні. Тримайте його теплим. Нагрійте 2 ст.л. оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні.
детальніше…

Автор:  Віка
Переглядів: 792

Рис з грибами

Спосіб приготування рису з грибами: Крупно нарізати гриби, та подрібнити часник і цибулю. На середньому вогні розтопити масло на дні каструлі (або підігріти 1 ст. ложку олії).
детальніше…

Автор:  Люба
Переглядів: 782

Рисові котлети з сиром

Спосіб приготування рисових котлет: Відварити в 0,5 л. підсоленої води рис протягом 25 хвилин, остудити. Цибулю промити й порізати кільцями.
детальніше…

Автор:  Марта
Переглядів: 1736