Рагу з кабачків та картоплі

Вам знадобиться: кабачки — 3 штуки картопля — 4 штуки ріпчаста цибуля — 2 штуки олія — ??2 столові ложки овочевий бульйон або вода — 200 мілілітрів зелень — 2 столові ложки лавровий лист — 2 листи сіль — за смаком чорний мелений перець — за смаком

Спосіб приготування рагу з кабачків та картоплі: Помийте картоплю, почистіть її і наріжте кубиками. Потім помийте кабачок, зніміть з нього шкірку і наріжте кубиками. Потім почистіть ріпчасту цибулю, наріжте її тонкими півкільцями і викладіть на сковорідку, розігрівши її з олією.   Потім додайте кабачки з картоплею, посоліть, влийте бульйон, додайте лавровий лист і тушкуйте на повільному вогні до готовності.   Коли рагу з кабачків та картоплі приготується, викладіть його на блюдо, прикрасьте за допомогою зелені і подавайте до столу. Рагу з кабачків та картоплі готове.

Смачного!