Пісочне печиво з корицею

Смачне, розсипчасте домашнє пісочне печиво з ароматом кориці і апельсина. Просте в приготуванні, але дуже смачненьке!

Вам знадобиться:

  • Яйце куряче — 1 шт
  • Цукор нерафінований дрібний — 120 г
  • Масло вершкове — 120 г
  • Апельсинова есенція — 1 крапля
  • Борошно пшеничне — 260 г
  • Розпушувач тіста — 0,75 ч.л.
  • посипання:
  • Кориця мелена — 1 ч.л.
  • Цукор нерафінований дрібний — 2 ст.л.

Спосіб приготування:

1. Яйце збити з цукром.

2. Додати розм’якшене вершкове масло і апельсинову есенцію.

3. Перемішати міксером до кремоподібного стану.

4. Всипати борошно і розпушувач тіста. Перемішати спочатку міксером.

5. Потім трохи руками. Накрити плівкою і поставити на півгодини в холодильник.

6. Тісто обробити на кульки, завбільшки з волоський горіх. Цукор змішати з меленою корицею.

7. Обмакнуть кульки в суміш цукру з кориці.

8. Викласти на деко, застелене пекарським папером. Зробити виделкою малюнок.

9. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці, 10-12 хвилин. Пісочне печиво з корицею готове.

Смачного!