М'ясні рулетики

Вам знадобиться:

  • Свинина
  • Бекон
  • Бринза і фетакса в рівних частинах
  • Різна зелень — багато!
  • Гірчиця
  • стебла селери

Спосіб приготування:

1. Від великого шматка м’яса відрізати кілька скибочок товщиною до 1 см і розміром з долоню або трохи більше. Відбийте.

2. Зелень дрібно наріжте, змішайте з сирами.

3. Візьміть скибочку відбитого м’яса, посоліть і поперчіть з одного боку, переверніть, густо змастіть гірчицею.

4. На гірчицю викладіть бекон, трохи сиру і сформуйте рулетики. Обов’язково потрібно підвернути краї, щоб сир не витік в сковороду. Можна скріпити рулетики шпажками або перев’язати.

5. Обсмажте рулетики з усіх боків на оливковій олії, всипте порізану селеру, залийте томатом і поставте в духовку на 30 хвилин. М’ясні рулетики готові.

Смачного!