Медовий торт з чорносливом і грецькими горіхами

Спосіб приготування:

1. Цукор збити з яйцями до повного розчинення крупинок цукру.

2. На водяній бані розтопити мед з маслом, додати яєчну суміш і нагрівати, не перестаючи збивати, до отримання однорідної гладкої маси.

3. Зняти з водяної бані, всипати борошно з содою.

4. Ретельно розмішати до отримання досить рідкого тіста.

5. Деко застелити папером для випічки, зверху поставити кільце від розємної форми d 24 см, всередину кільця викласти 2 ст. л. тіста.

6. Рівномірно розмазати тісто лопаткою в межах кільця.

7. Випікати при 180 С до рум’яного виду, 7-8 хв. Вийняти разом з папером, остудити. Так само, випікати решта коржів, поки тісто не закінчиться.

8. Чорнослив дрібно нарізати.

9. Горіхи порубати.

10. Для крему збити розм’якшене вершкове масло зі сметаною, згущеним молоком і ванільним цукром.

11. Збираємо торт. На один корж нанести крем, посипати чорносливом.

12. Зверху покласти наступний корж, промазати кремом, посипати горіхами.

13. Чергувати коржі, один (самий некрасивий) подрібнити в крихту. Верх і боки торта змастити кремом.

14. Весь торт обсипати крихтою і горіхами. Прибрати торт в холодильник на 8-12 годин. Медовий торт з чорносливом і грецькими горіхами готовий.

Смачного!