Маринований болгарський перець

Головна     Консервації    Маринований болгарський перець

Добавить свое объявление
Загрузка…

Вам знадобиться: 6 банок по 900мл 12 великих солодких перців 1 велика цибулина 6 ст.л. олії

маринад:

2 л води 300 мл столового 9% оцту 150 г цукру 50 г солі 1.5 ст.л. горошин запашного перцю 1 ст.л. горошин чорного перцю 4 ч.л. зерен гірчиці 15 лаврових листочків

Спосіб приготування: Помийте перці, видаліть насіння, наріжте довгими часточками.

Приготуйте маринад: Змішайте в каструльці всі інгредієнти, доведіть до кипіння, потім киньте в маринад нарізану цибулю.

Підготуйте 6 стерильних банок на 900 мл. Шумівкою дістаньте з маринаду запашний і чорний перець, зерна гірчиці, цибулю і покладіть на дно банок. Зверху покладіть по 2 лаврових листа.

Покладіть у банки часточки перцю, залийте маринадом. Додайте в кожну баночку 1 ст.л. олії. Стерилізуйте 15 хвилин. Маринований болгарський перець готовий.
Смачного!

Якщо Вам сподобався рецепт натисніть на кнопку «Мені подобається«, і поділіться ним зі своїми друзями.