Маринована капуста

Головна     Консервації    Маринована капуста

Добавить свое объявление
Загрузка…

Вам знадобиться: 1 кг капусти 4 морквини 1 головка часнику 1 л води 1/2 склянки цукру 2 ст.л. солі 1/2 склянки олії 1 склянка 6% оцту або 1/2 склянки столового 9%

Спосіб приготування: Нашаткувати капусту. Морковь почистити і натерти на крупній тертці. Головку часнику почистити і пропустити через часникодавку або натерти на дрібній тертці. Положіть підготовлені овочі в скляну банку, що закривається кришкою. У каструльці довести до кипіння воду з сіллю, цукром і олією. Зняти з вогню і додати оцет. Залити гарячий маринад в банку. Остудити. Закрити кришкою і поставити в холодильник. Маринована капуста буде готова на наступний день. Зберігати в холодильнику. Маринована капуста готова.

Смачного!

Якщо Вам сподобався рецепт натисніть на кнопку «Мені подобається«, і поділіться ним зі своїми друзями.