Лечо на зиму

Головна     Консервації    Лечо на зиму

Добавить свое объявление
Загрузка…

Вам знадобиться: 5 кг болгарського перцю 4 кг помідорів 200 г олії 2 цибулини 1 стакан яблучного 5% оцту 250 г цукру 2 ст.л. солі з гіркою

Спосіб приготування лечо: Помідори вимити і пропустити через м’ясорубку і кип’ятити в глибокій ємності (бажано в казанку) 30 — 40 хвилин.

Цибулини порізати соломкою і трохи зтушкувати в олії.

Перець очистити від насіння і порізати смужками, шириною 3-4 см і довжиною приблизно 8 см.

У казанок додати олію з цибулею, сіль, цукор і оцет і довести до кипіння. Потім в томатну суміш акуратно покласти смужки перцю і зтушити в томаті 5-7 хвилин. Потім перекласти перець з томатом в банки і закрутити стерелізованними кришками. Укутати ковдрою на 1 — 2 дні. Лечо на зиму готове.
Смачного!

Якщо Вам сподобався рецепт натисніть на кнопку «Мені подобається«, і поділіться ним зі своїми друзями.