Креветки в апельсиновому соусі

Головна    Закуски    Креветки в апельсиновому соусі

Вам знадобиться: 700 грам очищених креветок

маринад:

2 зубчики часнику пучок кропу 1 столова ложка рослинної олії 50 мілілітрів апельсинового соку чорний перець 1 столова ложка соєвого соусу

Апельсиновий соус:

? цедри апельсина 100 грам вершкового масла чорний перець

1 чайна ложка апельсинового соку

Спосіб приготування: Часник пропускаємо через часникодавку. Кріп дрібно рубаємо. Додаємо в миску до часнику і кропу апельсиновий сік, олію, соєвий соус і перець. Все добре змішуємо. Приготовленим маринадом заливаємо, креветки і залишаємо маринуватися близько 30 хвилин. Вершкове масло збиваємо з апельсиновим соком, чорним перцем і цедрою апельсина. Все це змішуємо в блендері. З отриманої суміші зробити циліндрики і прибрати їх у морозилку. Потім обсмажуємо креветки на рослинному маслі разом з тією сумішшю, яка в морозилці. Креветки дістаємо на тарілочку і можна подавати з будь-яким гарніром.

Смачного!