Коктейлі

Головна    Коктейлі Ця категорія поділяється на Алкогольні і Безалкогольні коктейлі. Рецепти різноманітних коктейлів прийдуться до смаку кожному. Безалкогольні коктейлі Алкогольні коктейлі

Справжній Мохіто

Рецепт справжнього коктейлю мохіто — з м’ятою, лаймом і білим ромом. Дуже освіжаючий напій для спекотних літніх днів. Рецепт розрахований на один келих.
детальніше…

Автор:  Віка
Переглядів: 715

Смузі з манго і банана

Я обожнюю манго і свіжі фрукти. Цей коктейль можна взяти з собою в поїздку в термосі (для підкріплення), або просто випити для бадьорості в будь-який час дня.
детальніше…

Автор:  Віка
Переглядів: 534

Коктейль з дині

Прекрасний освіжаючий коктейль смузі, в рецепті можна використовувати різні види дині — з помаранчевою або із зеленою м’якоттю. Ви можете варіювати сорти залежно від наявності і вашого смаку.
детальніше…

Автор:  Іра
Переглядів: 536

Вівсяний коктейль

Швидкий коктейль-смузи на соєвому молоці темно-рожевого кольору. Густий, ніжної консистенції. ДУЖЕ ситний і чудовий сніданок для тих, хто поспішає вранці.
детальніше…

Автор:  Марта
Переглядів: 785

Манго Лассі

Індійський освіжаючий і корисний коктейль з манго та натурального йогурту. М’який, ніжний, неземний смак! Для приготування потрібен блендер.
детальніше…

Автор:  Ірина
Переглядів: 485

Як варити компот

Спосіб приготування компоту: Свіжі фрукти і ягоди для компоту промиваємо, нарізаємо фрукти часточками, викидаючи кісточки, насіння, плодоніжки.
детальніше…

Автор:  Люба
Переглядів: 752

Буряковий квас

Спосіб приготування бурякового квасу: Буряк натерти на крупній тертці. Воду в каструлі довести до кипіння, вимкнути. Відразу опустити тертий буряк.
детальніше…

Автор:  Галя
Переглядів: 742

Рецепт лимонаду

Спосіб приготування лимонаду: У каструлі змішайте воду, цукор і сіль. Доведіть до кипіння і продовжуйте кип’ятити 2 хвилини.
детальніше…

Автор:  Віка
Переглядів: 1576

Домашній лимонад

Спосіб приготування домашнього лимонаду: В дволітровому глечику змішайте лимонний сік, воду і цукор. Перемішайте до повного розчинення цукру.
детальніше…

Автор:  Катя
Переглядів: 1044