Кекс з гарбуза

Яскравий, «сонячний» кекс, з приємним гарбузовим смаком!

Вам знадобиться:

  • Яйце — 1 шт.
  • Цукрова пудра — 2 ст.л.
  • Гарбузове пюре — 2 ст.л.
  • Борошно — 3 ст.л.
  • Мигдаль очищений (подрібнений) — 1 ст.л.
  • Розпушувач — 0,3 ч.л.
  • кориця
  • Масло вершкове — 1 ст.л.
  • мигдальні пелюстки

Спосіб приготування:

1. Яйце перемішайте з цукровою пудрою, додайте гарбузове пюре.

2. Змішайте борошняну суміш (борошно + подрібнений мигдаль + розпушувач + щіпку кориці), перемішайте з яєчно-гарбузової масою.

3. Розтопити вершкове масло, додайте в тісто.

4. Тісто перекладіть в чашку (350 мл.), Готуйте в мікрохвильовці 2 хвилини, при потужності 900 Вт

5. Прикрасьте готовий кекс мигдальними пелюстками. Кекс з гарбуза готовий.

Смачного!