Капустяні котлети з яблуками

Вам знадобиться: 200 грам капусти 50 грам яблук 15 грам манної крупи 30 грам молока 20 грам сметани 15 грам масла 1 яйце 10 грам сухарів сіль

Спосіб приготування:
Яблука необхідно очистити і дрібно нарізати. Капусту нашаткувати, потім покласти в каструлю, додати яблука. Залити молоком, потім тушкувати до готовності.Покласти манну крупу в приготовлену суміш, добре перемішати і продовжувати тушкувати 10 хвилин.

Готову масу поставити в холодне місце, ввести в неї яйце і сіль, все добре розмішати. Потім зробити капустяні котлети, обсипати їх сухарями і обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Перед подачею на стіл полити сметаною. Капустяні котлети з яблуками готові.
Смачного!