Кабачки в клярі

Вам знадобиться: кабачки — 1-2 штуки яйця — 2 штуки борошно — 2 столові ложки кріп — за смаком часник — за смаком сіль — за смаком олія — для смаження

Спосіб приготування кабачків в клярі: Помийте кабачки, обсушіть їх, наріжте кружальцями, посоліть і залиште на півгодини. Потім злийте з кабачків рідину що виділилася.   Щоб приготувати кляр, збийте яйця, додайте борошно і перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.   Потім умочіть кожен кружок кабачка в кляр, викладіть у фритюр і смажте з кожного боку до утворення рум’яної скоринки. Викладіть кабачки на паперовий рушник, щоб дати стекти зайвій олії.   Потім помийте кріп і зелень часнику, обсушіть і дрібно наріжте.   Викладіть на блюдо шар кабачків, потім шар подрібненої зелені і знову шар кабачків. Викладайте кабачки з зеленню шарами, поки не закінчаться всі продукти, і подавайте до столу. Кабачки в клярі готові.

Смачного!