Кабачки фаршировані овочами

Вам знадобиться: кабачки — 1 кілограм морква — 3 штуки ріпчаста цибуля — 3 штуки помідори — 2-3 штуки часник-2 зубчики оливкова олія — 50 грамів сіль — за смаком

Спосіб приготування кабачків, фаршированих овочами: Помийте, почистіть, наріжте товстими кружечками кабачки і вийміть з них частину м’якоті. Потім укладіть кабачки на деко, змастивши його олією.   Помийте, почистіть і поріжте ріпчасту цибулю на півкільця. Помийте морква, почистіть її, натріть на тертці і обсмажте в олії разом з цибулею. Помийте, обсушіть, поріжте помідори на часточки і з’єднайте їх з морквою і цибулею. Помийте часник, почистіть його, пропустіть через часникодавку і змішайте з овочами. Все добре посоліть і смажте до напівготовності.   Потім викладіть обсмажені овочі в центр кабачків, зверху посипте тертим сиром і помістіть в духовку.   Запікайте фаршировані кабачки в духовці, яку потрібно заздалегідь розігріти до температури 180 градусів, протягом 40-45 хвилин. Кабачки фаршировані овочами готові.

Смачного!