Гарбузове печиво з горіхами

Дуже приємне печиво, крихке зовні, м’яке всередині. Не надто солодке, з горіховим смаком.

Вам знадобиться:

  • Гарбузове пюре — 230 г
  • Цукор тростинний нерафінований — 150 г
  • Масло вершкове — 150 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Розпушувач — 10 г
  • Борошно — 250 г
  • Горіхи лісові — 100 г

Спосіб приготування:

1. Горіхи порубати до стану дрібної крихти.

2. Гарбуз нарізати шматочками, запекти в духовці або мікрохвильовій печі, подрібнити в пюре. Збити масло, яйця, цукор і гарбузове пюре.

3. Борошно змішати з горіховою крихтою і розпушувачем, всипати в гарбузову суміш, розмішати.

4. Деко, застелене пекарським папером, викладаємо маленькі «кульки» чайною ложкою.

5. Випікати при 180 * 15 хв. Гарбузове печиво з горіхами готове.

Смачного!