Болгарський перець консервований

Головна     Консервації    Болгарський перець консервований

Добавить свое объявление
Загрузка…

Вам знадобиться: 5 кг болгарського червоного перцю 250 г столового 6% оцту 125 г олії 1.5 ст.л. цукру 1.5 ст.л. меду 1.5 ст.л. солі лавровий лист перець горошком часник селера

Спосіб приготування: Перець промити і акуратно видалити серцевину з насінням, так щоб перець при цьому залишився цілим. Потім порціями скласти його в казанок і обсмажити з усіх боків.

В окремий посуд залити всі інгредієнти для маринаду і довести до кипіння.

На дно банки покласти гілочку селери і пару зубчиків часнику, потім скласти обсмажений перець і залити гарячим маринадом і закатати банки. Укутати ковдрою і залишити до повного охолодження. Болгарський перець консервований готовий.
Смачного!

Якщо Вам сподобався рецепт натисніть на кнопку «Мені подобається«, і поділіться ним зі своїми друзями.