Аджика сира

Головна     Консервації    Аджика сира

Добавить свое объявление
Загрузка…

Вам знадобиться: 1 кг гогошари (або болгарського перцю) 500 г моркви 13 штук гіркого перцю 500 г часнику 500 г яблук 800 г томатної пасти 0.5 л столового 6% оцту

Спосіб приготування: Гогошари і гіркий перець очистити від насіння. Почистити моркву. Яблука очистити від серцевини.

Всі інгредієнти пропустити через м’ясорубку. Додати томатну пасту і оцет і добре перемішати. Готову аджику розкласти по банках, зберігати або в холодильнику або закатати банки. Аджика сира готова.
Смачного!

Якщо Вам сподобався рецепт натисніть на кнопку «Мені подобається«, і поділіться ним зі своїми друзями.