стрілка навігації     стрілка навігації  Брюссельська капуста з печерицями





Брюссельська капуста з печерицями

Брюссельська капуста з печерицями
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 2 ріпчасті цибулі
  • 300 грам печериць
  • 500 грам брюссельської капусти
  • 2 зубчики часнику
  • пучок петрушки
  • 1 столова ложка борошна
  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • 300 мілілітрів овочевого бульйону
  • 4 столових ложок олії
  • перець чорний мелений
  • сіль

Спосіб приготування:
У каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім солимо і додаємо сік лимона і капусту. Після цього варимо ще 10 хвилин. Відварену капусту пропускаємо через друшляк.

Цибулю і часник очищаємо і дрібно шаткуємо.

Печериці промиваємо та нарізаємо скибочками, можна кубиками.

На сковороду викладаємо 1 столову ложку олії, печериці і сіль. Обсмажуємо до випаровування вологи. Потім додаємо ще одну ложку олії і обсмажуємо до золотистої скоринки. Печериці викладаємо в миску.

На сковороду викладаємо олію, що залишилася, цибулю, сіль і все обсмажуємо. Цибулю викладаємо до печериць і додаємо часник. Посипаємо все борошном і добре перемішуємо. Вливаємо раніше приготований овочевий бульйон і трохи розігріваємо на вогні. Потім додаємо капусту та зелень. Подавати можна з будь-яким гарніром. Брюссельська капуста з печерицями готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: