стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Баклажан по-швидкому





Баклажан по-швидкому


Вам знадобиться:

  • 1 баклажан
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ст.л. приправи Прованські трави
  • 1 склянка томатного соусу
  • 1 склянка тертого твердого сиру
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Спосіб приготування:
Баклажан не чищу, що не солю, що не вимочую.

Включити одразу духовку на 200 С. Баклажан нарізати кружечками завтовшки 1 см і скласти в миску. Полити ложкою олії, додати проавнскі трави, посолити і поперчити за смаком. Викласти на деко (скропити деко кулінарним спреєм або змастити олією). Поставити в гарячу духовку на 10-15 хвилин, до розм'якшення.

У форму викласти шматочки баклажанів одним шаром, зверху соус, сир, потім інші баклажани, соус, сир. Поставити в духовку на 20-30 хвилин, поки сир зверху не підрум'яниться. Баклажан по-швидкому готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: