стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рагу з овочів





Рагу з овочів


Вам знадобиться для рагу з овочів:

  • 2 баклажани
  • 2 кабачка (або цукіні)
  • 2 болгарських перцю
  • 1 велика цибулина
  • 2 помідори
  • 4 зубчики часнику
  • 1 велика морквина
  • 5 ст.л. оливкової олії
  • 1 пучок зелені (петрушки, кінзи, кропу)
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування рагу з овочів:
Моркву, цибулю і часник почистити. Цибулю порізати. Морквину потерти на крупній тертці або дрібно порізати. Часник крупно порізати.

Обжарити нарізані овочі в оливковій олії.

Порізати баклажани.

Порізати кабачки.

Порізати болгарський перець.

Обжарити нарізані овочі в оливковій олії. Підсмажувати овочі можна всі разом (швидше) або окремо (буде смачніше, але потрібно більше часу).

Зєднати обсмажені овочі з морквою, цибулею і часником. Додати нарізані помідори. Посолити, поперчити. Якщо ви любите часник, можна додати ще 1-2 зубчики. Накрити кришкою і тушкувати ще 5-10 хвилин.

Рагу з овочів готове, коли овочі стали готовими на ваш смак. Деякі вважають за краще їх дуже м'якими, іншим більше люблять злегка підсмажені. Перед подачею на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню. Рагу з овочів готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: