стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Куряча печінка у фритюрі





Куряча печінка у фритюрі

Куряча печінка у фритюрі
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 500 г курячої печінки
  • 1 яйце
  • 0.5 склянки молока
  • 1 склянка борошна
  • 1 ст.ложка часникової приправи
  • сіль і перець за смаком
  • 1 л олії для смаження

Спосіб приготування:
Складіть курячу печінку в друшляк і промийте. Злийте воду. Збийте яйце і молоко в дрібній мисці. Змішайте в неглибокій тарілці борошно, часникову приправу, сіль і перець.

Розігрійте олію у фритюрниці або глибокій сковороді до 190 С. Олія має бути гарячою, але не кипіти! Печінку вмочити в яйці з молоком, потім обваляти в борошні.

Обережно опускати печінку в гарячу олію. Якщо є - закрити верх сковороди дрібним ситом-гратами, щоб не летіли бризки. Смажити до золотистої хрусткої скоринки, 5-6 хвилин. Куряча печінка у фритюрі готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: