стрілка навігації    стрілка навігації  Яєчна паста





Яєчна паста

Яєчна паста
автор рецепта Автор: Настя



Вам знадобиться:

  • 4 яйця
  • 1 пачка плавленого сирка
  • 1 ст.л. масла
  • 1 невелика цибулина
  • сіль і перець за смаком
  • зелень петрушки

Спосіб приготування:
Яйця зварити круто, охолодити, очистити. Коли зовсім остигнуть, натерти на самій дрібній тертці.

У мисці розім'яти виделкою плавлений сир з маслом кімнатної температури. Якщо маса буде дуже густа, можна додати майонез.

Додати яйця, подрібнену цибулю і петрушку. Приправити до смаку сіллю і перцем. Готовою масою намазати шматочки хліба. Яєчна паста готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: