стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Яйця фаршировані оселедцем





Яйця фаршировані оселедцем


Вам знадобиться:

  • 2 філе оселедця
  • 1 склянка молока
  • 6 яєць зварених круто
  • 2 ст.л. майонезу
  • 1 ст.л. гірчиці
  • зелень петрушки подрібнена
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:
Оселедець мочити в молоці протягом півгодини. Потім дрібно нарізати.

Охолоджені зварені яйця, очистити і розрізати навпіл. Акуратно вийняти жовток. Білки укласти на тарілці.

Жовтки покласти в миску, розім'яти виделкою. Додати нарізаний оселедець, майонез, гірчицю, зелень петрушки. Все добре перемішувати до отримання однорідної маси. Приправити до смаку сіллю і перцем.

Викласти начинку в білки з горочкой (за допомогою чайної ложки, змоченою у воді). Прикрасити петрушкою. Яйця фаршировані оселедцем готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: