стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Кальмари смажені у фритюрі





Кальмари смажені у фритюрі


Вам знадобиться:

  • 500 г кальмарів
  • 1 лимон
  • сіль, перець
  • 3 ст.л. борошна
  • 1 л олії

Спосіб приготування кальмарів смажених у фритюрі:
Кальмари промити, нарізати смужками або кільцями. Видавити лимон і скропити кальмари. Добре посолити і поперчити.

У велику миску насипати борошно і викласти кальмари, обваляти, перекласти в дуршлак і потрясти, щоб обсипалися надлишки борошна.

Розігріти олію в каструльці. Обсмажити кальмари невеликими порціями, близько 3-5 хвилин, вийняти шумівкою. Викласти на серветку, щоб стекли надлишки олії.

Подавати з часниковим або томатним соусом. Кальмари смажені у фритюрі готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: