стрілка навігації    стрілка навігації  Севіче з манго





Севіче з манго

Севіче з манго
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 1 кг риби
  • 4 лайма
  • 1/2 апельсина
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 гострий перчик чилі
  • 5 стрілок зеленої цибулі
  • 2 манго
  • 3 помідори
  • свіжа кінза
  • сіль і перець
  • 1 авокадо

Спосіб приготування:
Сире рибне філе нарізати кубиками по 1 см. З лайма й апельсина вичавити сік. Перець чилі і зелену цибулю дрібно нарізати. Манго очистити і нарізати кубиками. Помідори нарізати, видалити насіння. Авокадо нарізати кубиками.

Взяти скляну або керамічну миску, додати: рибу, сік лайма, апельсиновий сік, оливкову олія, перець чилі. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 1 1/2 години. Після цього додати цибулю, манго, обережно перемішати. Накрити і поставити в холодильник ще на 10 хвилин.

Додати помідори, кінзу, посолити і поперчити. Акуратно перемішати. Можна прикрасити лаймом і авокадо, ще раз посипати сіллю. Севіче з манго готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: