Головна    Рецепти закусок    Холодець з риби



Холодець з риби

Холодець з риби
Автор: Володимир

Рецепти закусок

00

Вам знадобиться для холодцю з риби:

  • 1 кг жирної риби (сазан, сьомга, короп, лин)
  • 1 головка цибулі
  • 1 морква
  • сіль, перець
  • лавровий лист
  • 1 ст.л. желатину

Спосіб приготування холодцю з риби:
Рибу добре промити, відрізати голову, хвіст, розрізати на шматки. Покласти все в каструлю, залити водою, щоб тільки покрити рибу і варити близько 30 хвилин. Вийняти шматки риби (хвіст і голову залишити), додати цибулю, моркву, сіль, перець і лавровий лист і варити ще 30 хвилин.

Желатин розчинити в 50 г холодної води, дати набрякнути.

Шматки риби нарізати дрібно, вийняти кістки і скласти у форму.

Бульйон процідити, додати набряклий желатин. Поставити знову на вогонь, довести до кипіння (не кип'ятити), щоб желатин повністю розчинився. Залити отриманим відваром рибу і поставити в холодильник. Холодець з риби готовий.
Смачного!





Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Як готувати лазанью
Рецепт лазаньї
Запіканка з печінки, картоплі і бекону
Манний пудинг
Овочева запіканка
Запіканка з куркою та рисом
Кабачкова запіканка