стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Мус з лосося





Мус з лосося


Вам знадобиться:

  • 150 г свіжого лосося
  • 150 г копченого лосося
  • 100 мл вершків
  • 1 маленька цибулина
  • 1 ст.л. сметани
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1/2 лимона
  • 1 жовток
  • кріп
  • сіль, мелений перець

Спосіб приготування:
Свіжий лосось порізати на шматочки, посипати кропом, додати 1 ст.л. сметани і поставити в духовку (180С) на 10 хвилин.

В блендері змішати копчений лосось, лосось з духовки і очищену цибулю.

Змішати лимонний сік з жовтком, додати оливкову олію і дрібно нарізану зелену цибулю.

Взбити вершки в міцну піну.

Змішати лосось з блендера з приготовленим соусом з лимонного соку. Акуратно з'єднати зі збитими вершками. Посолити, поперчити.

Поставити в холодильник на 2-3 години. Подавати на стіл з підсмаженими тостами. Мус з лосося готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: