стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Баклажанна ікра





Баклажанна ікра

Баклажанна ікра
автор рецепта Автор: Людмила



Вам знадобиться для баклажанної ікри:

  • 1 баклажан
  • 100 г крупної солі
  • 2 помідори
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець за смаком
  • кінза

Спосіб приготування баклажанної ікри:
Баклажан помити, витерти насухо. Відрізати верхівку. Велику сіль насипати на фольгу. Баклажан покласти на сіль і поставити запікатися в духовку (200 С) на 50 хвилин.

Дістати баклажан з духовки, сіль викинути. Розрізати на 2 частини, відокремити м'якоть від шкірки.

Цибулю і часник почистити, порізати і обсмажити на сковороді в оливковій олії.

Помідори обдати гарячою водою, очистити від шкірки, порізати і покласти на сковороду до цибулі. Тушкувати 5-7 хвилин. Посолити, поперчити.

Усі підготовлені овочі перемішати блендером. Додати, якщо треба сіль і перець. Якщо ви любитель часник, то можна додати ще. Посипати дрібно нарізаною кінзою. Баклажанна ікра готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: