стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Зелений салат з бринзою і буряком





Зелений салат з бринзою і буряком

Зелений салат з бринзою і буряком
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 2 середніх буряка
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. оцту
  • 1 ст.л. меду
  • 2 ст.л. гірчиці
  • 1 ч.л. сушеного чебреця
  • 1/2 склянки олії
  • за смаком сіль і перець
  • 1 качан зеленого салату
  • 1 склянка подрібненої бринзи

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 230С. Злегка змастіть буряк олією і запікайте в духовці близько 45 хвилин, або до готовності. Повністю остудіть, очистіть і дрібно наріжте.

Для заправки, в блендер помістіть лимон, оцет, гірчицю та чебрець. Додайте частинами 1/2 склянки олії. Посоліть і поперчіть за смаком. У салатницю помістіть зелений салат, полийте соусом і перемішайте

Викладіть салат на тарілки, зверху розкладіть шматочки буряків і бринзу. Зелений салат з бринзою і буряком готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: