стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з тунцем по-прованськи





Салат з тунцем по-прованськи

Салат з тунцем по-прованськи
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для салату з тунцем:

  • 250 г тунця у власному соку
  • 200 г дрібних помідорів чері
  • 6 зварених круто перепелиних яєць
  • 2 ст.л. каперсів
  • 100 г листя салату
  • 50 г тертого пармезану
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • сіль і перець

Спосіб приготування салату з тунцем:
Салатні листя крупно порвати. Викласти їх на тарілку.

Перепелині яйця і помідори черрі порізати на половинки.

Викласти помідори і яйця поверх листя.

Покласти шматочки тунця, посипати каперсами і тертим пармезаном.

Олівокову олію змішати з лимонним соком і заправити салат. Салат з тунцем по-прованськи готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: