стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Морква по-корейськи





Морква по-корейськи

Морква по-корейськи
автор рецепта Автор: Зоряна



Вам знадобиться для моркви по-корейськи:

  • 1 кг моркви
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. солі
  • 3 ст.л. столового оцту
  • 3-4 цибулини
  • 1 головка часнику (6-7 зубчиків)
  • 0.5 ч.л. червоного перцю
  • 1.5 ч.л. ложки каррі
  • 0.5 ч.л. меленого чорного або білого перцю
  • 1 ст.л. меленого коріандру
  • 5 штук гвоздик
  • 150 г (3/4 склянки) олії

Спосіб приготування моркви по-корейськи:
Цибулю дрібно нарізати. Залишити половину свіжою, другу половину смажити в олії (150г). В кінці додати в олію червоний перець, каррі, коріандр, гвоздику. Тушкувати 1-2 хвилини, зняти з вогню.

Моркву нашаткувати соломкою, посолити, поперчити чорним перцем, вичавити часник і покласти свіжу цибулю і цукор.

Залити оцтом, ще раз перемішати, покласти смажену цибулю, знову розмішати.

Укласти щільно в банки. Поставити на 24 години в холодильник. Виходить 2 щільно набиті літрові банки. Морква по-корейськи готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: