стрілка навігації    стрілка навігації  Рисовий суп з мідіями





Рисовий суп з мідіями

Рисовий суп з мідіями
автор рецепта Автор: Ніна



Вам знадобиться:
Рис 0.50 стакан
Мідії 450 г
Бульйон рибний 2000 мл
Морква за смаком
Цибуля ріпчаста 1 шт
Олія за смаком
Зелень петрушки за смаком
Сіль за смаком
Перець чорний горошком 6 шт

Спосіб приготування:
Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю і моркву. Мідії нарізаємо і разом з овочами обсмажуємо на олії. Розливаємо в керамічні горщики гарячий рибний бульйон, рівними порціями в кожен горщик додаємо рис і ставимо в розігріту духовку. Варимо 10 хвилин, а після додаємо в кожен горщик рівними порціями обсмажені мідії з овочами і готуємо ще 15-20 хвилин. Готовий суп посипаємо зеленню і подаємо.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: