стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинячі відбивні на грилі





Свинячі відбивні на грилі

Свинячі відбивні на грилі
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для свинячих відбивних:

  • 3 ст.л. масла
  • 2 ч.л. лимонного соку (половинка лимона)
  • 1 зубчик часнику, подрібнити
  • 6 свинячих відбивних
  • 1 щіпка солі

Спосіб приготування свинячих відбивних:
Розігрійте гриль на сильному вогні і злегка змастіть грати олією.

Розтопіть масло в невеликій каструльці на середньому вогні. Додайте лимонний сік і часник і нагрівайте, поки часник не стане м'яким. Зніміть з вогню.

Викладіть відбивні на тарілку і змастіть кожну відбивну зверху масляною сумішшю. Помістіть відбивні на решітку гриля маслом вниз.

Обсмажте на сильному вогні протягом 1 хвилини, змащуючи верхню сторону відбивних масляною сумішшю, поки інша сторона обсмажується. Переверніть відбивні і обсмажте іншу сторону протягом 1 хвилини.

Переверніть м'ясо, закрийте гриль і готуйте по 3 - 5 хвилин з кожного боку. Свинячі відбивні будуть готові, коли їх внутрішня температура досягне 70 C і вони не будуть рожевими при розрізі. Свинячі відбивні на грилі готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: