Головна     Рецепти з м'яса    Котлети по-київськи


Котлети по-київськи

Котлети по-київськи
Автор: Люда

Розділ: Рецепти з м'яса

15

Вам знадобиться для котлет по-київськи:

  • 100 г масла
  • 1/2 ст.л. дрібно рубаної петрушки
  • 1/2 ст.л. дрібно рубаної зеленої цибулі
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 6 курячих грудок-філе
  • сіль і перець за смаком
  • 2 склянки сухих хлібних крихт
  • 3 яйця
  • 3 ст.л. води
  • олія для смаження

Спосіб приготування котлет по-київськи:
У невеликій мисці змішати розм'якшене масло, петрушку, цибулю і лимонний сік. Сформувати 6 невеликих ковбасок і покласти на 30 хвилин у морозилку.

Надрізати грудки, щоб вони стали більш плоскими. Розкласти курку між двома шматками харчової плівки і обережно відбити з обох сторін. Важливо не перебити, щоб не вийшло дірок, інакше масло витече. Посолити і поперчити з обох сторін.

Викласти шматочки масла на серединку кожної грудки і підвернути в центр спочатку короткі краї, потім два інших краї. Обережно скріпити конверт дерев'яною зубочисткою.

Додати в яйця воду і збити віночком. Обваляти кожну котлету в хлібних крихтах, потім опустити в яєчну суміш, і знову добре обваляти в крихтах.

У фритюрниці розігріти олію до 190 С. Обережно опустити курку в гарячу олію. Смажити приблизно 8 хвилин до золотистого кольору. Викласти на паперові рушники.

Можна не смажити, а запекти в духовці при температурі 190 С 35-40 хвилин. Котлети по-київськи готові.
Смачного!





Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Фетучіні в вершковому соусі з беконом
Закрита піца
Піца з салямі і помідорами
Піца на хлібі
Тісто на піцу без дріжджів
Справжній Мохіто
Коктейль Викрутка