стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Пиріг з м'ясом, картоплею та грибами





Пиріг з м'ясом, картоплею та грибами

Пиріг з м
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для пирога з м'ясом:

  • 500 г пісної яловичини
  • 1 цибулина, дрібно нарізати
  • 300 мл пива
  • 2 зубчики часнику, подрібнити
  • 1/2 ч.л. сушеного чебреця
  • 1 1/2 ч.л. нарізаної свіжої петрушки
  • 2 ст.л. вустерський соусу
  • сіль і перець за смаком
  • 300 г картоплі, очистити і нарізати кубиками
  • 100 г грибів, нарізати
  • 1 ст.л. борошна
  • тісто для закритого пирога

Спосіб приготування пирога з м'ясом:
Покладіть яловичину, цибулю і пиво у велику каструлю. Тушкуйте на слабкому вогні поки м'ясо не стане ніжним, приблизно 30 хвилин.

Розігрійте духовку до 200 С.

Приправте яловичину часником, чебрецем, петрушкою, вустерським соусом, сіллю і перцем. Додайте картоплю і гриби. Накрийте кришкою і варіть на середньому вогні, поки картопля не розм'якшиться, 10 - 15 хвилин. Збийте невелику кількість соку разом з борошном у маленькій мисці і додайте, помішуючи, в яловичину. Тушкуйте, поки все трохи не загусне.

Тісто вийняти з холодильника, розділити на 2 кулі одну побільше, другу трохи менший. Викладіть тісто для основи на дно і по краях форми. Ложкою викладіть гарячу начинку в форму і накрийте рештою тіста. Зверху зробіть прорізи, для виходу пари і зкріпіть краї разом, щоб запечатати.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці до тих пір, поки тісто не підрум'яниться, а сік не закипить, приблизно 35 - 40 хвилин. Пиріг з м'ясом, картоплею та грибами готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: