стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Полуничний торт-морозиво





Полуничний торт-морозиво

Полуничний торт-морозиво
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 250 г листкового тіста
  • 100 г полуниці
  • 500 г вершкового сиру типу Маскарпоне
  • 400 мл йогурту
  • 10 г ванільного цукру
  • 1/2 склянки цукрової пудри

Спосіб приготування:
Листкове тісто розкачати на 2 прямокутника, під розмір форми для випічки. Викласти на пекарський папір, зробити проколи вилкою.

Прямокутники посипати 2 чайними ложками цукрової пудри.

Зверху накрити пекарським папером і деком, щоб тісто не піднімалося. При температурі 200С випікати в духовці 20 хвилин, дістати, остудити.

Сир трохи збити.

Добавити йогурт, ванілін, цукрову пудру і збити до однорідної маси.

Форму вистелити харчовою плівкою, щоб кінці плівки стирчали назовні, на дно покласти корж. Викласти вздовж форми полуницю, розрізану навпіл.

Змастити корж 3/4 всього крему. Зверху покласти другий корж, змастити рештою крему і накрити кінцями харчової плівки, поставити в морозилку на 4 години.

Перед подачею прикрасити полуницею. Полуничний торт - морозиво готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: