стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Болгарський перець консервований





Болгарський перець консервований

Болгарський перець консервований
автор рецепта Автор: Валя
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться для консервованого болгарського перцю:

  • 5 кг болгарського червоного перцю
  • 250 г столового 6% оцту
  • 125 г олії
  • 1.5 ст.л. цукру
  • 1.5 ст.л. меду
  • 1.5 ст.л. солі
  • лавровий лист
  • перець горошком
  • часник
  • селера

Спосіб приготування консервованого болгарського перцю:
Перець промити і акуратно видалити серцевину з насінням, так щоб перець при цьому залишився цілим. Потім порціями скласти його в казанок і обсмажити з усіх боків.

В окремий посуд залити всі інгредієнти для маринаду і довести до кипіння.

На дно банки покласти гілочку селери і пару зубчиків часнику, потім скласти обсмажений перець і залити гарячим маринадом і закатати банки. Укутати ковдрою і залишити до повного охолодження. Болгарський перець консервований готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: