стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Маринований болгарський перець





Маринований болгарський перець

Маринований болгарський перець
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться для маринованого болгарського перцю:

  • 6 банок по 900мл
  • 12 великих солодких перців
  • 1 велика цибулина
  • 6 ст.л. олії
  • маринад:
  • 2 л води
  • 300 мл столового 9% оцту
  • 150 г цукру
  • 50 г солі
  • 1.5 ст.л. горошин запашного перцю
  • 1 ст.л. горошин чорного перцю
  • 4 ч.л. зерен гірчиці
  • 15 лаврових листочків

Спосіб приготування маринованого болгарського перцю:
Помийте перці, видаліть насіння, наріжте довгими часточками.

Приготуйте маринад: Змішайте в каструльці всі інгредієнти, доведіть до кипіння, потім киньте в маринад нарізану цибулю.

Підготуйте 6 стерильних банок на 900 мл. Шумівкою дістаньте з маринаду запашний і чорний перець, зерна гірчиці, цибулю і покладіть на дно банок. Зверху покладіть по 2 лаврових листа.

Покладіть у банки часточки перцю, залийте маринадом. Додайте в кожну баночку 1 ст.л. олії. Стерилізуйте 15 хвилин. Маринований болгарський перець готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: