стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Маринований гіркий перець





Маринований гіркий перець

Маринований гіркий перець
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться для маринованого гіркого перцю:

  • Виходить: 5 0,5 л банок
  • 1200 г гострого гіркого перцю (можна різних сортів), порізати на шматочки або цілком
  • 4 склянки оцту
  • 4 склянки води
  • 3 зубчики часнику, розчавити
  • 1 цибулина, крупно нарізати

Спосіб приготування маринованого гіркого перцю:
Розкладіть по банкам перець, цибулю, часник.

Доведіть до кипіння воду з оцтом. Залийте гарячим маринадом перець в банках, не доходячи до верху 0,5 см.

Закрийте кришками. Простерілізуйте в киплячій воді 10-15 хвилин. Маринований гіркий перець готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: